Wanneer jij kenbaar gemaakt hebt dat je geïnteresseerd bent, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal ca. een half uur duren en is kosteloos en geheel vrijblijvend, omdat ik het erg belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt. Bij deze kennismaking kunnen we aftasten of er wederzijds vertrouwen is, want als er geen klik tussen ons is kunnen we niet goed samenwerken en zal jij je beoogde doel moeilijk kunnen bereiken.

Tijdens dit kennismakingsgesprek zal ik verder toelichten hoe ik werk. En wanneer jij dat wilt kun jij alvast vertellen wat je nodig hebt en wat je verwacht van een coachingstraject. Op basis daarvan kunnen we een globale inschatting maken van het aantal sessies dat nodig zal zijn. Over het algemeen duren de meeste trajecten minimaal 15 – 20 sessies. Maar coaching is maatwerk en heel persoonlijk, dus soms is er meer nodig en soms ook minder.

Verleden – heden – toekomst.

Wie was ik? – Wie ben ik? – Wie word ik?

Ik werk met de TotalBalance methode, een methode die drie fases doorloopt: verleden – heden – toekomst. Anders gezegd: Wie was ik? – wie ben ik? – wie word ik?

De methode heeft vijf thema’s: Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben. Tijdens onze gesprekken bepalen we samen welke van deze thema’s voor jou belangrijk zijn om te behandelen.

Naast de gesprekken maken we gebruik van een werkboek waarin we onder andere aan de slag gaan met een energieanalyse, een liefdestalentest en een verkorte DISC.

Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben

Onmisbaar in onze samenwerking is openheid, vertrouwen, motivatie, inzet, humor en… koffie of thee met af en toe wat lekkers erbij!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast onderzoeken waar jouw hulpvraag ligt? Download dan hier de Balanstest.

En bekijk vervolgens hier de minitraining om alvast iets van de TotalBalance methode te proeven.

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.