Heb jij het even helemaal gehad en ben je toe aan een adempauze – éventjes rust? Dan kan ik jou een fantastisch plekje aanbieden waar je even helemaal op je zelf kunt zijn, tot rust kunt komen, en weer op kunt laden.

Onder de rook van zowel Zwolle als Hasselt, op het platteland, kun je je volledig even terugtrekken in een opgeknapt, gezellig en compleet ingericht oud boerderijtje.

Het is een plek waar je om welke reden dan ook, even heerlijk een paar dagen of een weekend op jezelf kunt zijn en genieten van de rust die het biedt.

Het huisje zelf biedt jou volledige privacy – je hebt een eigen ingang en alles voor jezelf, zodat je de mogelijkheid hebt om tijdelijk helemaal afstand te nemen van jouw situatie. Het bijbehorende terras en tuintje worden omringt door een grote tuin. Daardoor kunnen we je weliswaar buitenshuis geen volledige privacy garanderen, maar doordat de omringende tuin zo groot en ruim is, en veel verschillende plekjes heeft, zul je over het algemeen toch wel uit het zicht kunnen zitten.

  • Relaxen
  • Reflecteren
  • Retraite
  • Rust
  • …. eventjes op adem komen

Momenteel is het huisje alleen beschikbaar in de weekenden.

Heb je belangstelling of vragen? Neem gerust contact met me op.

Op de contactpagina staat hoe je dat kunt doen.